Samsunspor deplasmanda 3’te 3 peşinde

SPOR

SAMSUNSPOR, TRENDYOL SÜPER LİG'İN 6. HAFTA YARIN KARŞILAŞACAĞI ÇAYKUR RİZESPOR'U YENEREK, DEPLASMANDA ART ARDA 3. GALİBİYETİNİ ALMAK İSTİYOR.

SAMSUN (İHA) – Samsunspor, Trendyol Süper Lig’in 6. hafta yarın karşılaşacağı Çaykur Rizespor’u yenerek, deplasmanda art arda 3. galibiyetini almak istiyor.

Bu sezon geçen sezonun aksine lige iyi bir başlangıç yapan Samsunspor, 5 maçta 9 puan toplayarak üst sıralarda yer alıyor. Çaykur Rizespor ise 5 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik alarak 4 puan topladı. İki takım bu zamana kadar toplamda 50 kez rakip olurken, bu karşılaşmaların 19’unu Samsunspor 16’sını da Rizespor, kazandı. 15 müsabaka da beraberlikle sonuçlandı.

Samsunspor, Rize’ye bu sezon deplasmanda 2’de 2 yaparak gidecek. Kırmızı-beyazlılar önce Gaziantep FK deplasmanından 1-0 ardından da Hatayspor deplasmanından 3-0’lık galibiyetle ayrılmıştı. Rizespor ise oynadığı bu sezon sahasında galip gelemedi. Bu sezon evinde Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Rize temsilcisi, Fenerbahçe’ye 5-0 ve Kasımpaşa’ya da 1-0 kaybetti.

Rizespor - Samsunspor arasında yarın saat 17.00’de Çaykur Didi Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı Kadir Sağlam yönetecek. Sağlam’ın yardımcılıklarını Murat Ergin Gözütok ve Ali Can Alp yapacak. Maçın 4. hakemi olarak ise Ali Yılmaz görev yapacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.