Miraç Kandili’nde vatandaşlar camilere akın etti

Samsun’da Miraç Kandili’nde vatandaşlar camilere akın etti.

26 Ocak 2025 Pazar 22:49
Miraç Kandili’nde vatandaşlar camilere akın etti

Samsun’da Miraç Kandili’nde vatandaşlar camilere akın etti.

Hazreti Muhammed’in (sallallahü aleyhi ve selem) Allah’ın huzuruna çıktığı gece olan Miraç Kandili, Samsun’da tüm camilerde huşu içinde idrak edildi. Beş vakit namazın farz kılındığı gecede Müslümanlar camilere akın etti. Gecede eller semaya açılarak, dualar edildi.

Miraç Kandili, tüm yurtta olduğu gibi Bafra ilçesinde de kutlandı. Bafra’da Miraç Kandili dolayısıyla başta 15 Temmuz Şehitler Camii olmak üzere camilere akın eden vatandaşlar, okunan Kur’an-ı Kerim, Mevlid-i Şerif ve ilahileri dinleyerek, yapılan dualara “Amin” dedi. Geceyi ihya eden vatandaşlar, evlerine huzur içinde döndü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.