OMÜ’lü öğrencilerin tasarım başarısı

ULUSLARARASI PROCARTON AMBALAJ TASARIM YARIŞMASI'NDA, AVRUPA’NIN DÖRT BİR YANINDAN YAKLAŞIK 800 KARTON AMBALAJ TASARIMI ARASINDAN, FİNALE KALMAYI BAŞARAN ENDÜSTRİYEL TASARIM BÖLÜMÜ’NDEN ÜÇ ÖĞRENCİMİZ, 25 FİNALİST ARASINDA YER ALDI. ENES BİÇER, “ALL OTHER WİNNER” KATEGORİSİNDE ULUSAL BİRİNCİLİK ÖDÜLÜNÜ KAZANIRKEN, BERRE FERMANCI “SUSTAİNABİLİTY” KATEGORİSİNDE ULUSAL BİRİNCİLİK ÖDÜLÜNÜ, SILA TÜYLÜOĞLU İSE MANSİYON ÖDÜLÜNÜ ALMAYA HAK KAZANDI.

18 Ekim 2024 Cuma 15:32
OMÜ’lü öğrencilerin tasarım başarısı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Endüstriyel Tasarım Bölümü öğrencileri, katıldıkları ulusal ve uluslararası tasarım yarışmalarında dereceye girerek büyük bir başarıya imza attı.

Uluslararası Procarton Ambalaj Tasarım Yarışması’nda, Avrupa’nın dört bir yanından yaklaşık 800 karton ambalaj tasarımı arasından, finale kalmayı başaran Endüstriyel Tasarım Bölümü’nden üç öğrenci, 25 finalist arasında yer aldı. Enes Biçer, “All Other Winner” kategorisinde ulusal birincilik ödülünü kazanırken, Berre Fermancı “Sustainability” kategorisinde ulusal birincilik ödülünü, Sıla Tüylüoğlu ise mansiyon ödülünü almaya hak kazandı.

Ticaret Bakanlığı’nın koordinatörlüğü, Türkiye İhracatçılar Meclisi iş birliği ve Orta Anadolu Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği’nin organizatörlüğü ile düzenlenen 15. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması’nda ise Endüstriyel Tasarım Bölümü öğrencileri Emre Kocaer ve Farid Saeidimanesh, “Playnest” isimli projeleri ile altın ödüle layık görüldü.

OMÜ’den yapılan açıklamada, “Ondokuz Mayıs Üniversitesi olarak, yarışmalarda başarı elde eden öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.