Başkan Kurnaz: “İlkadım’ı layık olduğu hizmetlerle buluşturacağız”

İLKADIM’IN HER NOKTASINDA ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜREN İLKADIM BELEDİYESİ, VATANDAŞLARIN GÖNLÜNE GİREN HİZMETLERİYLE DE TAKDİR TOPLUYOR. HİZMET BELEDİYECİLİĞİNİ ÖN PLANDA TUTAN VE BU NOKTADA HEM VATANDAŞLARLA HEM DE KAMU KURUMLARIYLA ORTAK AKIL YÜRÜTEN İLKADIM BELEDİYESİ, İLÇENİN DAHA YAŞANABİLİR VE KONFORLU HALE GELMESİ İÇİN TÜM BELEDİYECİLİK İMKANLARIYLA SAHADA OLMAYI SÜRDÜRÜYOR. İLKADIM BELEDİYE BAŞKANI İHSAN KURNAZ, “İLKADIM VE HEMŞEHRİLERİMİZ İÇİN ELİMİZDEN GELENİN FAZLASINI YAPIYORUZ” DEDİ.

04 Ekim 2024 Cuma 15:44
Başkan Kurnaz: “İlkadım’ı layık olduğu hizmetlerle buluşturacağız”

Samsun’un İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, İlkadım’ı ’Türkiye Yüzyılı’nda layık olduğu hizmetlerle buluşturacaklarını ve örnek gösterilecek bir kent haline getireceklerini söyledi.

İlkadım’ın her noktasında çalışmalarını aralıksız sürdüren İlkadım Belediyesi, vatandaşların gönlüne giren hizmetleriyle de takdir topluyor. Hizmet belediyeciliğini ön planda tutan ve bu noktada hem vatandaşlarla hem de kamu kurumlarıyla ortak akıl yürüten İlkadım Belediyesi, ilçenin daha yaşanabilir ve konforlu hale gelmesi için tüm belediyecilik imkanlarıyla sahada olmayı sürdürüyor. İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “İlkadım ve hemşehrilerimiz için elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz” dedi.

İlkadım halkı ile iç içe olduklarını ve vatandaşlardan gelen her sese kulak verdiklerini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “Türkiye Yüzyılı’nda belediyecilik hizmetlerimizi ilçemizin layık olduğu şekilde yürütmeye devam ediyoruz. Ekiplerimiz mahalle mahalle, sokak sokak çalışmalarını devam ettiriyor. Bizler de komşularımızla, esnaflarımızla, kısacası İlkadım’ın tüm unsurlarıyla birlikte olmayı sürdürüyoruz. Her fırsatta İlkadımlıları dinliyor, sohbet ediyor, görüş, öneri ve taleplerini mutlaka dinliyoruz. İlkadım’ı her geçen gün daha da yaşanabilir ve konforlu bir kent haline getirme gayreti içerisindeyiz” diye konuştu.

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz sözlerini şöyle tamamladı:

“İlkadım’da yaşayan her bir ferdin sorununu kendi sorunumuz olarak görüyor, onların derdiyle dertleniyor ve çalışmalarımızı bu sorunları ortadan kaldırmak için gayret ediyoruz. Vatandaşlarımızla iş birliği içerisinde yönettiğimiz ilçemizde, birlik ve beraberliğimizi daima ön planda tutuyoruz. Muhtarlarımız, meclis üyelerimiz, kamu kurumlarımız da ilçemizdeki gelişimin önemli paydaşlarındandır. İlkadım’ı seviyoruz ve layık olduğu hizmetlerle buluşturacağız. İlçemizin imrenilen, örnek gösterilen ve takdir edilen bir kent olması için gece gündüz çalışıyoruz ve yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.