Eski kız arkadaşını bıçakla tehdit edip alıkoyan şahıs tutuklandı

SAMSUN'DA 4 ÇOCUK ANNESİ ESKİ KIZ ARKADAŞINA ÖLÜM TEHDİDİ MESAJI ATTIĞI VE DAHA SONRA BIÇAK ZORUYLA ARACINA BİNDİRİP GÖTÜRDÜĞÜ EVİNDE ZORLA ALIKOYDUĞU İDDİA EDİLEN ŞAHIS ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANDI.

30 Temmuz 2024 Salı 15:50
Eski kız arkadaşını bıçakla tehdit edip alıkoyan şahıs tutuklandı

Samsun’da 4 çocuk annesi eski kız arkadaşına ölüm tehdidi mesajı attığı ve daha sonra bıçak zoruyla aracına bindirip götürdüğü evinde zorla alıkoyduğu iddia edilen şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Selahiye Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 4 çocuk annesi D.G. adlı kadın, eski sevgilisi M.M.’nin kendisine cep telefonundan ölüm tehdidi mesajı atıp daha sonra da bıçak tehdidi ile zorla aracına bindirip götürdüğü evinde zorla alıkoyup tehditler savurduğunu belirterek polise şikayette bulundu. Polis M.M.’nin bulunduğu eve operasyon düzenledi. Polisten kaçmak için ikinci katın penceresinden atlayan M.M. yakalanarak gözaltına alındı.

İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan M.M., bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren M.M. tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Son Güncelleme: 30.07.2024 17:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.