Samsunspor’un 6 oyuncusuna milli davet

SÜPER LİG EKİPLERİNDEN SAMSUNSPOR’DA 6 FUTBOLCU ÜLKELERİNİN MİLLİ TAKIMINA DAVET EDİLDİLER. - OLİVRER NTCHAM

03 Eylül 2024 Salı 14:19
Samsunspor’un 6 oyuncusuna milli davet

Süper Lig ekiplerinden Samsunspor’da 6 futbolcu ülkelerinin milli takımına davet edildi.

Samsunspor kadrosunda yer alan 6 futbolcu, milli takım davetleri kapsamında Eylül ayında çeşitli uluslararası müsabakalarda forma giyecek. Kırmızı-beyazlılarda Marius Mouandilmadji - Çad, Lubo Satka - Slovakya, Nanu Gomes - Gine Bissau, Kingsley Schindler - Gana, Oliver Ntcham - Kamerun ve Bedirhan Çetin de Türkiye U19 Milli Takım kampına çağrıldı.

Kulüpten milli takımlara gidecek oyuncular hakkında yapılan bilgilendirmede şu ifadelere yer verildi:

“Oyuncumuz Marius Mouandilmadji, 6-10 Eylül tarihlerinde Sierra Leone-Çad ve Çad-Fildişi Sahili maçlarında Çad Milli Takımı formasını giyecek. Oyuncumuz Lubomir Satka, 5-8 Eylül tarihleri arasında Slovakya Milli Takımı’yla Estonya ve Azerbaycan’a karşı oynanacak maçlarda sahada olacak. Gine Bissau Milli Takımı forması giyecek olan Angelo Gomes Nanu, 5 Eylül’de Esvatini’ye ve 10 Eylül’de Mozambik’e karşı forma giyecek. Oyuncumuz Kingsley Schindler, 5-9 Eylül tarihleri arasında Gana Milli Takımı’yla Angola ve Nijer’e karşı sahaya çıkacak. Kamerun Milli Takımı’nda Namibya ve Zimbabve’ye karşı forma giyecek olan oyuncumuz Oliver Ntcham, 7 ve 10 Eylül tarihlerinde sahada olacak. Türkiye U19 Milli Takımı’mızda Arnavutluk’a karşı iki maçta görev alacak olan genç oyuncumuz Bedirhan Çetin’in, 6 ve 8 Eylül’de oynayacağı maçların ardından 9 Eylül’de takıma katılması bekleniyor.”

Son Güncelleme: 03.09.2024 17:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.